Tractor rijbewijs halen

Tractor rijbewijs halen
Hoog slagingspercentage
Subsidiemogelijkheden

Tractor rijbewijs halen

Wilt u uw tractor rijbewijs halen? Het tractor rijbewijs is bedoeld voor iedereen die een motorrijtuig met beperkte snelheid willen besturen en die per 1 juli 2015 niet in het bezit was van een geldig rijbewijs B (auto) of trekkercertificaat. Per ingang van die datum is het T-rijbewijs verplicht om een land- en bosbouwtrekker (LTB) of een voertuig met beperkte snelheid (MMBS) op de openbare weg te mogen besturen. Dit zijn onder andere landbouwtrekkers, shovels, grondverzetmachines, verreikers en heftrucks breder dan 1,30 meter of met een trekinrichting. Rijdt u met een voertuig breder dan 1,30 meter op de openbare weg dan dient u het tractor rijbewijs te halen. DON Opleidingen is een landelijk opleidingsinstituut met zowel particulier als bedrijfsgerelateerde opleidingen op het gebied van rijbewijzen. Uw tractor rijbewijs halen kan bij DON Opleidingen snel, efficiënt en goedkoop.

Inhoud opleiding tractor rijbewijs

Om het tractor rijbewijs te halen moet u zowel een theorie- als praktijkonderdeel afleggen. Het theoretische deel van de opleiding bestaat uit de cursus Verkeer en Techniek gevolgd door een examen. Het praktijkonderdeel start met een intake van 1.5 uur op de trekker of tractor. Na afloop van deze intake krijgt u van de instructeur persoonlijk advies over de duur en prijsinvestering voor een passend opleidingstraject. Zo zorgen wij dat u zo efficiënt mogelijk uw tractor rijbewijs kunt halen.

Tractor rijbewijs halen

Schrijf u vandaag nog in!

  • Hoog slagingspercentage
  • Theorie examen garantie!
  • Vanaf 1 juli 2015 verplicht
  • Subsidiemogelijkheden
Tractor rijbewijs informatie

Schrijf u vandaag nog in voor het T-rijbewijs!

Meer informatie tractor rijbewijs halen

Wilt u uw tractor rijbewijs halen en bespreken wat uw mogelijkheden zijn? Op onze website vindt u alle informatie over de opleiding tractor rijbewijs halen en de cursusplanning. Er zijn diverse leertempo’s en planningsmogelijkheden. Het is mogelijk om uw tractor rijbewijs te halen met een spoedopleiding in twee weken. Of u kiest een minder intensief traject met een module per maand. Meer informatie over tractor rijbewijs halen? Bel met onze adviseurs op 088-7704200. Wij helpen u graag!

Cursusdata en inschrijven

Informatie aanvragen

Wil je dat we zo snel mogelijk contact met je opnemen om je eerste les in te plannen? Of heb je een andere vraag of opmerking. Vul het onderstaande formulier in en we bellen of mailen je zo snel mogelijk terug!