Transport People

Transport People, uitzendbureau voor transport en logistiek
Gelegen aan de toepasselijk genaamde Transportweg op bedrijventerrein Coldenhove in Maasdijk, vindt u het uitzendbureau ‘Transport People’. Een uitzendbureau, volledig gespecialiseerd in transport en logistiek, waar vraag en aanbod effectief worden samengebracht. Het team richt zich op het realiseren van de perfecte match voor zowel werkgever als werknemer. Dit alles uiteraard met de benodigde kennis, kunde én passie voor het vak.

Transport People maakt het verschil!
Transport People onderscheidt zich van andere uitzendbureaus, doordat de focus puur ligt op transport en logistiek. Door deze specialisatie liggen vraag en aanbod dicht bij elkaar. Ze weten welke behoeften er spelen in de transportsector. Door de persoonlijke aanpak zijn ze op de hoogte van de specifieke behoeften van alle klanten. Dát maakt het grote verschil!

Voor zowel vrachtwagenchauffeurs als logistiek personeel heeft Transport People een groot afzetkanaal binnen het transport. Dit uit zich door diverse vacatures, waardoor ze veel werkuren zelfs kunnen garanderen. Transport People kent de opdrachtgevers en weet precies welke chauffeurs of logistiek medewerkers binnen een team passen. Er kan worden gekozen voor het inhuren van vrachtwagenchauffeurs of logistiek personeel, maar ook de kritische werving en selectie voor een eventuele vaste aanstelling kunt u aan hun overlaten.

Kortom, Transport People levert alle ingrediënten voor een succesvolle samenwerking. Met minder nemen ze absoluut geen genoegen!