Bovenloopkraan

Het certificaat of hijsbewijs Veilig werken met de bovenloopkraan halen? Een belangrijk deel van de bedrijfsongevallen is te wijten aan onveilig gebruik van hijsgereedschappen en hijswerktuigen. Kom eens bij ons langs om te kijken naar de mogelijkheden.

Door het volgen van een opleiding Veilig hijsen met de bovenloopkraan of portaalkraan krijgen uw medewerkers een beter inzicht in de risico’s en de gevolgen daarvan. Een certificaat of hijsbewijs halen om te mogen hijsen is niet verplicht, maar de Arbeidsomstandighedenwet stelt wel dat het verplicht is om grondige instructies gevolgd te hebben voor het veilig hijsen en werken. Een manier om dit aan te tonen is met een certificaat of hijsbewijs Veilig werken met de bovenloopkraan.

De opleiding wordt gegeven met een minimale groepsgrootte van 4 personen. Wilt u meerdere personen opleiden? Vraag dan een offerte aan bij uw opleidingsadviseur.

DON Opleidingen biedt de opleiding Bovenloopkraan alleen incompany aan. Waar nodig ook op een zaterdag. Voor meer informatie over de mogelijkheden, kunt u ook hiervoor contact opnemen met één van onze opleidingsadviseurs.

Ik wil meer weten over:

Cursusdata en inschrijven

Veilig werken met de bovenloopkraan€ 225,00

Naaldwijkdatum in overleg8Voeg toe
Prijs excl. btw:€ 225,00
Prijs incl. btw:€ 272,25
Deelnemers:4 t/m 8 (8 plaatsen beschikbaar)
Bekijk de inhoud van de opleiding