Veilig werken op hoogte

De opleiding Veilig werken op hoogte volgen? Voor sommige werkzaamheden is een certificaat veilig werken op hoogte noodzakelijk. De Arbowet spreekt over werken op hoogte vanaf een hoogte van 2,50 meter. Een val van deze hoogte kan namelijk ernstige gevolgen hebben. Kom eens bij ons langs om te kijken naar onze mogelijkheden.

Om veilig werken op hoogte mogelijk te maken, is een gedegen valbeveiliging noodzakelijk. Zowel collectieve maatregelen als balustrades, trappen en steigers, als persoonlijke valbeveiliging zijn noodzakelijk bij veilig werken op hoogte. Dit komt allemaal aan bod in de cursus.

Bekijk de kosten van de opleiding Veilig werken op hoogte en schrijf je in.

  • Cursus wordt gegeven vanaf een minimale groepsgrootte van 6 personen en het praktijkgedeelte moet incompany plaatsvinden. Wilt u meerdere personen opleiden? Vraag dan een offerte aan bij uw opleidingsadviseur.
  • DON Opleidingen biedt ook de mogelijkheid om de opleiding Veilig werken op hoogte compleet incompany te geven. Waar nodig ook op een zaterdag. Voor meer informatie over de mogelijkheden, kunt u contact opnemen met één van onze opleidingsadviseurs.

Ik wil meer weten over:

Cursusdata en inschrijven

Veilig werken op hoogte€ 295,00

Naaldwijkdatum in overleg28Voeg toe
Prijs excl. btw:€ 295,00
Prijs incl. btw:€ 356,95
Deelnemers:6 t/m 28 (28 plaatsen beschikbaar)
Bekijk de inhoud van de opleiding