Winterdienst / Gladheidsbestrijding

De cursus Winterdienst / Gladheidsbestrijding (code 95) volgen? Het is voor zowel de chauffeur als de organisatie van belang dat de chauffeur goed voorbereid op pad gaat bij winterse omstandigheden in binnen- en buitenland. Kom eens bij ons langs.

Rijden in winterse omstandigheden vereist aanpassing in de rijstijl. Het belangrijk de juiste kennis te hebben van het effect op het voertuig en de medeweggebruikers. Een goede chauffeur bereidt zicht goed voor, zodat het slechte weer hem niet overvalt. Tijdens de cursus wintervoorbereiding doet de chauffeur de juiste kennis op van onder andere de aangepast rijstijl, juiste gebruikswijze van de motorrem, tijdig en goed omleggen van sneeuwkettingen zorgt ervoor om onveilige verkeerssituaties te voorkomen.

Laat uw chauffeurs aan het begin van de winter deze training volgen, hierdoor bespaart u kosten door schade en kan de chauffeur sparen voor de code 95.

  • De cursus wintervoorbereiding wordt gedraaid bij voldoende aanmeldingen, bijvoorbeeld vanuit 1 bedrijf
  • DON Opleidingen biedt ook de mogelijkheid om de opleiding Winterdienst / Gladheidsbestrijding incompany te geven. Waar nodig ook op een zaterdag. Voor meer informatie kunt u hiervoor contact opnemen met één van onze opleidingsadviseurs.

Bekijk de kosten en startdata van de cursus wintervoorbereiding en schrijf in.

Ik wil meer weten over:

Cursusdata en inschrijven