Verreiker

De duur van de Verreiker opleiding bedraagt 1 dag voor personen die al beschikken over enige ervaring met de Verreiker en kan langer duren voor personen die nog geen enkele ervaring hebben met het gebruik van een Verreiker. Dit is mede afhankelijk van de werkzaamheden en de grootte van de groep, en zal in overleg met u worden afgestemd.

De cursus Verreiker bestaat uit een theorie- en praktijkgedeelte. De Arbo-wetgeving vereist een specifieke deskundigheid voor de gebruikers / bestuurders van gemotoriseerde transportmiddelen, dus ook de Verreiker. Het maakt dus niet uit of iemand dagelijks of incidenteel gebruik maakt van de Verreiker, allen moeten over een specifieke deskundigheid beschikken waarvan de einddoelen zijn vastgelegd waardoor een Verreiker certificaat kan worden afgegeven.

Bekijk de kosten van de cursus Verreiker en schrijf in.

  • De cursus is uitsluitend op aanvraag, op basis van een maximale groepsgrootte van 6 personen.
  • DON Opleidingen biedt ook de mogelijkheid om de opleiding Verreiker incompany te geven. Waar nodig ook op een zaterdag. Voor meer informatie over de mogelijkheden, kunt u contact opnemen met één van onze opleidingsadviseurs.

Ik wil meer weten over:

Cursusdata en inschrijven

Veilig werken met de Verreiker€ 250,00

Naaldwijkdatum in overleg8Voeg toe
Prijs excl. btw:€ 250,00
Prijs incl. btw:€ 302,51
Deelnemers:4 t/m 8 (8 plaatsen beschikbaar)
Bekijk de inhoud van de opleiding