Verreiker (U30)

De duur van de opleiding Verreiker bedraagt één dag voor personen die al beschikken over enige ervaring met de Verreiker en kan langer duren voor personen die nog geen enkele ervaring hebben met het gebruik van een Verreiker. Dit is mede afhankelijk van de werkzaamheden en de grootte van de groep, en zal in overleg worden afgestemd.

De cursus Verreiker bestaat uit een theorie- en praktijkgedeelte. De Arbowetgeving vereist een specifieke deskundigheid voor de gebruikers / bestuurders van gemotoriseerde transportmiddelen, dus ook de Verreiker. Het maakt dus niet uit of iemand dagelijks of incidenteel gebruik maakt van de Verreiker. Allen moeten over een specifieke deskundigheid beschikken waarvoor een Verreikercertificaat kan worden afgegeven.

Let op: na het slagen voor zowel de theorie als praktijk ontvangt u een DON-certificaat. Dit is in Nederland geldig. U ontvangt geen IPAF-certificaat.

Bekijk de data van de cursus Verreiker en schrijf je in. Deze opleiding telt mee voor 7 uur Nascholing Code 95.

  • De cursus wordt uitsluitend gegeven op aanvraag, tot een maximale groepsgrootte van 6 personen.
  • DON Opleidingen biedt ook de mogelijkheid om de opleiding Verreiker incompany te geven, waar nodig ook op een zaterdag. Voor meer informatie over de mogelijkheden, kunt u contact opnemen met één van onze opleidingsadviseurs.

Ik wil meer weten over:

Cursusdata en inschrijven