Vrachtwagen rijbewijs halen

Voor direct contact bel 088 770 4200

0

Vrachtwagen rijbewijs

Aanbieding! Nu tijdelijk € 3.799,-
Neem nu contact met ons op!
Schrijf u nu in!

C rijbewijs totaalpakket € 3.799,- vrijgesteld van btw Geldig tot en met 31-10-2018

Vrachtwagen rijbewijs halen?

Het vrachtwagen rijbewijs C halen? Wij verzorgen zowel de theorie als praktijkopleiding voor het vrachtwagen rijbewijs. Wilt u vrachtwagen chauffeur worden? Schrijf je nu in!

Theorie examen

Als voorbereiding op de theorie examens bieden wij maandelijks theoriecursussen aan. U kunt hier bij inschrijving op korte termijn mee starten. De cursussen kunnen naar wens overdag of ’s avonds gevolgd worden, het jaarrooster kunt u terugvinden op onze website. Op de theoriecursussen bieden wij een cursusgarantie aan. Wanneer u 80%, of meer, van de lessen aanwezig bent geweest mag u de theoriecursus, indien nodig, gratis nogmaals volgen.

Praktische Toets en Toets Besloten Terrein

Als beroepschauffeur dient men twee praktijktoetsen af te leggen, namelijk de Praktische Toets en de Toets Besloten Terrein. De Praktische Toets gaat over het beladen van het voertuig, fysieke belasting tijdens de werkzaamheden en het invullen van een schadeformulier. Tijdens de Toets Besloten Terrein moeten een aantal manoeuvres binnen bepaalde afmetingen en tijd worden uitgevoerd. Beide toetsen worden afgenomen op onze locatie in Naaldwijk, voor de toetsen is geen rijervaring vereist.

Vrachtwagenchauffeur worden?

Haal dan nu je C rijbewijs!

  • Theoriecursus Verkeer en Techniek (32 uur)
  • Theoriecursus Administratie (16 uur)
  • Theorieboeken en leermiddelen
  • Theorie examens (3 stuks)
  • Eigen verklaring
  • Praktische toets C
  • Toets Besloten Terrein C
  • Praktijk intest C
  • Praktijk rijopleiding C 16,5 uur + praktijkexamen C
vrachtwagenrijbewijs informatie?

Speciale aanbieding! Nu € 266,80 korting bij afname totaalpakket

Praktijk

De praktijk wordt uitgevoerd op een vrachtwagen van DON Opleidingen. Gedurende de praktijklessen leren wij u om veilig te rijden met een groot voertuig, zelfstandig te rijden, te rijden van en naar een laadperron maar ook andere bijzondere manoeuvres. Zowel de technische aspecten van het voertuig als de dagelijkse controles worden uitgebreid doorgenomen. Bij de praktijkopleiding kunt u kiezen uit verschillende leertempo’s en lesmogelijkheden. U start de opleiding met een intake, onze instructeur geeft naderhand advies met welk pakket u de grootste kans van slagen heeft.

Na het volgen van de opleiding volgt het examen waarbij het geleerde in de praktijk wordt gebracht. De examens worden afgenomen door het CCV. DON Opleidingen Naaldwijk is een erkende CCV oproeplocatie voor de praktijkexamens.

De aanbieding is uitsluitend geldig voor particulieren

Voorwaarden
Let op: Om gebruik te maken van deze actie dient u deze pagina uit te printen en te overhandigen / als bijlage mee te sturen bij inschrijving. (niet in combinatie met andere acties en deze actie geldt tot 31-10-2018)

Andere vonden ons ook via: vrachtwagen rijbewijs halen

Cursusdata en inschrijven

Informatie aanvragen

Wil je dat we zo snel mogelijk contact met je opnemen om je eerste les in te plannen? Of heb je een andere vraag of opmerking. Vul het onderstaande formulier in en we bellen of mailen je zo snel mogelijk terug!