Landelijk uw vrachtwagen rijbewijs halen

Voor direct contact bel 088 770 4200

0

Goedkoop je vrachtwagen rijbewijs halen!

Veilig rijden met een groot voertuig
Technische staat vrachtwagen
Rijden met lading

GRATIS C-INTAKE!

Goedkoop uw vrachtwagen rijbewijs halen bij DON Opleidingen

Met de vrachtwagen de weg op? Haal uw rijbewijs bij DON Opleidingen en ontvang gratis je C-intake! Wij zijn uw adres om veilig en snel uw vrachtwagen rijbewijs te halen. Als opleidingsinstituut zijn wij al jaren een begrip in Den Haag en omstreken voor allerlei rijopleidingen en bijbehorende cursussen. Voor zowel de theorie- als de praktijkopleiding kan u bij ons terecht, ongeacht of dit een regulier of versneld traject betreft.

De vrachtwagen opleiding volgen bij DON Opleidingen bestaat uit verschillende onderdelen. Zo is er natuurlijk het stukje theorie, maar ook dient u te voldoen aan de Code 95 Vakbekwaamheid en afsluitend volgt u de praktijkopleiding vrachtwagen. Door een pakket af te sluiten, volgt u alle onderdelen die verplicht zijn voor een vrachtwagen rijbewijs halen in één traject, zodat u zodra u geslaagd bent direct de weg op kan.

Let op: de gratis intake zal worden toegepast als u doorgaat tot inschrijving voor de volledige vrachtauto opleiding. De intake zal als korting in mindering worden gebracht op de laatste- en/of totaalfactuur. Actie is geldig van 1 maart t/m 30 april 2018.

Vragen over rijbewijs c halen?

Vrachtwagen c rijbewijs halen doet u bij de transportopleider in uw regio. Wij hebben altijd een zeer korte wachttijd. Uw groot rijbewijs halen via bedrijf en met code 95 doet u bij DON opleidingen. ✔Flexibel ✔Hoog slagingspercentage ✔Scherpe tarieven

Flexibele vrachtwagen opleiding

DON Opleidingen bekijkt graag met u persoonlijk hoe we de praktijkopleiding vrachtwagen het beste kunnen invullen. Wij begrijpen als geen ander dat u overdag andere werkzaamheden heeft en dat u niet continu beschikbaar bent. Omwille van die reden bieden wij u bijvoorbeeld de mogelijkheid om de theoriecursus in de avond te volgen.

Wij stemmen elke opleiding op uw wensen en mogelijkheden af. Hierdoor is een vrachtwagen rijbewijs halen bij DON Opleidingen erg prettig. Wij werken uitsluitend met specialisten die zeer veel ervaring hebben met als resultaat een hoog slagingspercentage en daar plukt u de vruchten van. Een goede opleiding, die flexibel in te delen is met een hoog slagingspercentage. En dat allemaal tegen aantrekkelijke tarieven.

DON Opleidingen is uw adres voor een vrachtwagen rijbewijs halen. Neem hieronder contact met ons op voor meer informatie of om u in te schrijven voor een rijopleiding. Of bel ons op: 088 770 4200. Wij kijken uit naar uw telefoontje of bericht!

Anderen vonden ons ook via:

Vrachtwagen rijbewijs bestaat uit

Rijopleiding C

  • Verkeer + Techniek (RV1);
  • Administratie goederenvervoer (V2C);
  • Casestudies (V3C) (code 95);
  • Praktische toets (code 95);
  • Toets besloten terrein (code 95);
  • Rijopleiding C (praktijk).
Inschrijven

Verschillende trajecten voor uw vrachtwagen rijbewijs C halen

Bij DON Opleidingen wordt de praktijkopleiding voor de vrachtwagen aangeboden in losse lessen en een verkorte vrachtwagen opleiding. Het is hierdoor mogelijk om uw vrachtwagen rijbewijs in een zeer korte periode te halen. Wij geven onze rijopleiding met een vrachtwagen op twee manieren.

De eerste manier is het zogenoemde ‘vrachtwagen rijbewijs traject’. Dit traject is ingericht voor iedereen die een C rijbewijs wil halen als ‘hobby’. Optioneel kunt u dan kiezen om aan de Code 95 Vakbekwaamheid vereisten te voldoen. Met deze aantekening op het C rijbewijs kunt u snel en veilig beroepschauffeur worden, mocht u dat op termijn ambiëren. De tweede manier is gericht op de beroepschauffeur. Dit traject is zo ingericht dat u hiermee beroepschauffeur kunt worden en hier zitten uiteraard alle noodzakelijke cursus onderdelen bij inbegrepen.

Bent u niet zeker welk traject voor u relevant is? Onze adviseurs kijken graag met u persoonlijk naar wat het beste bij u past. Bij DON Opleidingen geniet u bovendien van verschillende voordelen die bij een vrachtwagen rijbewijs C halen komen kijken. Niet alleen stemmen wij de rijopleiding op u af, ook hebben wij - doordat wij onderscheid maken in onze rijopleidingen - altijd een zeer korte wachttijd.

Profiteer van deze voordelen en schrijf u vandaag in voor een rijopleiding!

Neem contact met ons op

Meer informatie opvragen, u laten adviseren over welke opleiding het beste bij u past of wilt u zich inschrijven? Neem dan direct contact met ons op. Vul het onderstaande formulier in en wij komen snel bij u terug met een helder antwoord.

DON Opleidingen

Tel.: 088 770 4200
Tel.: 0174 - 623 030
E-mail: info@donopleidingen.nl

Informatie vrachtauto rijbewijs

Wilt u meer informatie over de wijze waarop u een vrachtwagen rijbewijs kunt halen? Neem direct contact op. Bovendien staan onze medewerkers u graag te woord om al uw vragen te beantwoorden. Hopelijk zien we u snel bij DON Opleidingen om het vrachtwagen rijbewijs te halen.