Snel je vrachtwagenrijbewijs halen?

Vraag nu naar onze opleidingen!

Vrachtwagenchauffeur worden?

Alvast een greep uit je voordelen!

  • Snelle instroom bij de opleidingen
  • Wij zoeken de (SOOB)-subsidiemogelijkheden voor je uit
  • Ook rijbewijzen: CE, C1, C1E en D
  • Zowel begeleiding bij praktijk als theorie
  • Theorie en praktijk overdag én ‘s avonds
  • Optimale afstemming met werktijden
  • Rijlessen in een nieuwe Mercedes of DAF
Ik wil al mijn voordelen weten!

Word jij de nieuwe held van de weg?

Al jouw voordelen weten?

Wij proberen van jouw opleidingstraject een zorgeloos ‘feestje’ te maken. Wij vertellen jou graag wat al jouw voordelen zijn om je bij DON Opleidingen te laten opleiden tot vrachtwagenchauffeur. Zonder verdere verplichtingen!

Word de held van de weg!

Op zoek naar een baan met meer vrijheid en toe aan een nieuwe uitdaging? Dan is vrachtwagenchauffeur de baan die jij zoekt!

Bij DON Opleidingen leiden wij jou dankzij de snelle doorlooptijd en flexibele lesmogelijkheden binnen no-time op tot held van de weg. Daarbij volg je precies de opleiding die bij jouw leertempo past.

Voordat je begint met lessen, doe je namelijk een intake met één van onze gekwalificeerde instructeurs. Jullie gaan direct samen de weg op en hij toetst jouw gevoel voor de vrachtwagen. Aan de hand schat hij in hoeveel lesuren je nodig hebt om het felbegeerde C-rijbewijs en de bijbehorende Code 95 te halen. Één compleet maatwerkpakket waarmee je direct de weg op kunt!

Heb je de smaak te pakken? Dan kun je bij ons direct – na het aanvragen van je C rijbewijs bij je gemeente - door voor bijvoorbeeld het CE-rijbewijs (trekker met opleggercombinatie of vrachtwagen met aanhangwagencombinatie). Of houd je kennis op peil met één van onze uitgebreide Nascholing Code 95-pakketten. Complete 35 uur nascholing in één week of elke maand/jaar een cursus, het kan allemaal. Ben jij klaar om in te stappen?

Een leven lang leren

Een leven lang leren, dat is óns motto! Om het leren nog aantrekkelijker te maken, komt een groot deel van ons opleidingsaanbod in aanmerking voor de SOOB-subsidie. Benieuwd wat de SOOB-subsidie inhoudt of voor welke subsidie je in aanmerking komt? Neem dan contact op met onze subsidiespecialist en vraag naar de DON SOOB-brochure!

Informatie aanvragen

Heb je vragen over deze beroepsopleiding tot vrachtwagenchauffeur die nog niet zijn beantwoord? Laat dan gerust een bericht voor ons achter. Wij zullen hier zo uitgebreid mogelijk op reageren. Ook als je meer algemene informatie wilt ontvangen, vul dan dit korte formulier in. Je ontvangt zo snel mogelijk een antwoord van ons!