Hét opleidingsinstituut voor beroepsopleidingen.

Voor direct contact bel 088 770 4200

0

Dé specialist in het opleiden van uw vrachtwagenchauffeurs

Jubileumkorting t/m 31-03-2020

Voorbeeld: DON Compact Rijbewijs C Van € 2.558,- voor € 2.505,-!

Vrachtwagenchauffeurs laten opleiden?

Alvast een greep uit uw voordelen!

  • Snelle instroom bij de opleidingen
  • Aanvullende kortingen oplopend tot € 150,-
  • Wij zoeken de subsidiemogelijkheden voor u uit
  • Ook rijbewijzen: C1, C1E, CE en D
  • Zowel begeleiding bij praktijk als theorie
  • Theorie en praktijk overdag én ‘s avonds
  • Optimale afstemming met werktijden
  • (Nieuwe) Mercedes en DAF vrachtwagens
  • 9 leslokalen & 16 gekwalificeerde docenten
Ik wil AL mijn voordelen weten!

Tijdelijke actie, dus wees er snel bij!

Al uw 'feestelijke' voordelen weten?

Niet alleen de jubileumkorting is zeer aantrekkelijk, ook van de samenwerking met u maken wij een zorgeloos ‘feestje’. Wij vertellen u graag wat uw voordelen zijn om uw chauffeurs door DON Opleidingen te laten opleiden. Zonder verdere verplichtingen!

Altijd snelle én flexible instroom

DON Opleidingen is niet alleen maar een CCV-erkende opleidingslocatie. Wij beschikken over alle faciliteiten en een uitgebreid personeelsbestand waarmee wij altijd een snelle én flexibele instroom voor opleidingen van vrachtwagenchauffeurs kunnen realiseren. Zo beschikken wij over 9 leslokalen en maar liefst 16 gekwalificeerde docenten. Zowel overdag als in de avonduren staan zij klaar om uw chauffeurs naar het gewenste niveau te trainen. Niet alleen voor het behalen van het benodigde ‘Rijbewijs C’, maar ook inclusief de code 95 kwalificatie. Een compleet pakket dus voor volwaardige beroepschauffeurs die veilig de weg op kunnen!

Samen met een uitgebreid wagenpark met zowel (nieuwe) Mercedes als DAF vrachtwagens, zorgen deze voordelen ervoor dat de chauffeurs kunnen worden getraind wanneer het u en hen uitkomt. Geen compensatie in werktijden dus, maar een opleiding die past als een maatpak!

Fulltime specialist voor subsidies

Bij DON Opleidingen maken wij het u graag zo aantrekkelijk mogelijk. Wij hebben daarom niet voor niets een fulltime specialist in dienst die zich alleen maar bezighoudt met subsidies. Heeft u een vraag over subsidiemogelijkheden voor onze beroepsopleidingen? Grote kans dat hij u hier direct antwoord op kan geven. Zo niet, dan zoekt hij het direct voor u uit!

Extra voordeel voor u dus. U kunt én gebruikmaken van de jubileumkorting én mogelijk komt u ook nog in aanmerking voor een subsidie. Een win-win situatie noemen wij dat!

Aanvullende informatie aanvragen

Heeft u vragen over deze beroepsopleiding tot vrachtwagenchauffeur die nog niet zijn beantwoord? Laat dan gerust een bericht voor ons achter. Wij zullen hier zo uitgebreid mogelijk op reageren. Ook als u meer algemene informatie wilt ontvangen, vul dan dit korte formulier in. U ontvangt zo snel mogelijk een antwoord van ons!